Artikelen

Mijn werkwijze
Nieuwsgierigheid en betrokkenheid motiveren mij om me in een onderwerp of levensverhaal te verdiepen. Onderwerpen die nieuw voor me zijn, maak ik me snel eigen. Ik rust niet tot ik het naadje van de kous weet. Geïnterviewden voelen zich bij me op hun gemak. Ik luister goed en ga integer om met wat ze me vertellen.
Research, gesprekken en observaties verwerk ik in goed gedocumenteerde verhalen waarin lezers zich herkennen, die hen inspireren of aan het denken zetten. Mijn artikelen zijn tot in de puntjes verzorgd en altijd op tijd klaar.

Opdrachtgevers
Sinds 2012 schrijf ik geregeld verhalen voor Volzin, maandblad over religie en samenleving, en Genoeg, kwartaalblad over de rijkdom van eenvoud. Incidenteel schrijf ik ook voor andere tijdschriften. Klik voor mijn meest recente artikelen op MiX, Volzin, Genoeg, JeugdenCo of Andere media.

Opzij
Voor het opiniemaandblad Opzij schreef ik de afgelopen jaren als redacteur talloze interviews, reportages en achtergrondverhalen op het gebied van onderwijs & onderzoek, werk, arbeid & zorg en maatschappij. Klik op Opzij voor een overzicht van deze artikelen.

Webdesign en Realisatie - Rode Rups RodeRups
Copyright © 2024 Frieda Pruim tekst en redactie - All Rights Reserved
Powered by WordPress & Atahualpa